Er is er één jarig, dat kun je wel zien!

Op 15 maart bestaat Geboortecentrum PUUR 5 jaar. Dit willen wij graag samen met jullie vieren.

We trappen af voor de allerkleinsten met een geweldige kleurplaat. Ga aan de slag met onze feest kleurplaat en maak jouw allermooiste creatie. De mooiste, grappigste of leukste kleurplaten worden beloond met een cadeaobon van een speelgoedwinkel. Er zijn meerdere prijzen te winnen.

- Klik hier om je kleurplaat uit te printen - 

PUUR Kraamzorg is onderdeel van Geboortecentrum PUUR en levert kraamzorg in de regio’s Haarlemmermeer, Hillegom, Lisse, Haarlem, Aalsmeer en omstreken. We zijn op zoek naar  Verzorgende IG-ers die zich willen omscholen tot kraamverzorgende. 

PUUR Kraamzorg zoekt partusassitentes

PUUR Kraamzorg is onderdeel van Geboortecentrum PUUR en levert kraamzorg in de regio’s Haarlemmermeer, Haarlem en omstreken. Partusassistentie levert ze in de Rondom partuspoule in deze regio.

We zijn op zoek naar enthousiaste partusassistentes met passie voor het vak. Dit mag bij voorkeur gecombineerd worden met de functie van kraamverzorgende of planner in de kraamzorg.

Geboortecentrum PUUR in Hillegom

Geboortecentrum PUUR heeft ook een vestiging aan de Meerstraat 80 in het centrum van Hillegom. In deze mooie praktijkruimte kunnen zwangeren in Hillegom dichtbij huis gebruik maken van verloskundige zorg, echo, kraamzorg en zwangerschapscursussen. Ook voor een pretecho kun je in de Meerstraat terecht!

Echo in het Geboortecentrum

De echo's worden gemaakt op onze locaties in Hoofddorp en in Hillegom. Een vitaliteitsecho en de termijnecho worden gedaan in het eerste trimester van je zwangerschap. Bij de 20 weken echo screenen we de gezondheid van je baby. Als het nodig is, worden er meer echo's gemaakt; bijvoorbeeld voor de groei of de ligging van de baby. Ook kan je bij ons een pretecho laten maken. Na afloop van een echo krijg je altijd een paar foto's mee.

Avondspreekuren

Is het voor jou of je partner lastig om overdag tijd vrij te maken voor een bezoek aan het Geboortecentrum? Maak dan gebruik van onze avondspreekuren. Op maandag- en donderdagavond houden de verloskundigen spreekuur op de locatie Kruislaan 4a in Hoofddorp en op dinsdagavond in Hillegom. Ook het maken van een echo is mogelijk in de avonduren. Handig!

Als je een kindje gaat krijgen komt er ineens heel veel op je af. “Wat moet ik allemaal regelen?” is een veel gestelde vraag. Hier een overzicht van wat er tijdens de zwangerschap maand-voor-maand gebeurt.

Spreekuur in Nieuw Vennep

De verloskundigen van het Geboortecentrum houden ook spreekuur op locatie in het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Iedere zwangere kan hier gebruik van maken, maar het is vooral handig voor de vrouwen die in Nieuw Vennep wonen. Het spreekuur is op dinsdagmiddag.

Geboortecentrum PUUR is partner van Rondom Zwanger. Bij Rondom Zwanger staan jij en jouw gezin centraal. Verloskundigenpraktijken in de regio, het verloskundig team van het Spaarne Gasthuis en kraamzorgorganisaties werken samen om jou de beste zorg te geven rondom de geboorte van je kind. Van je verloskundige als dat kan en van een gynaecoloog als dat nodig is. Zo bieden zij samen altijd de juiste zorg.

Wil je een spiraaltje als anticonceptie? Dan kun je deze laten plaatsen op ons spiralenspreekuur. Dat is wel zo vertrouwd, gewoon bij de verloskundigenpraktijk! 

Pagina's