Gratis echo bij aanmelding

Ben je in verwachting? Meld je dan nu aan voor verloskundige zorg tijdens de zwangerschap bij Geboortecentrum PUUR, want dan ontvang je als welkomstcadeau een gratis vitaliteitsecho!! Hiermee kun je een extra echo laten maken in de periode tussen 7 en 10 weken.

De vakantie komt eraan! En of deze nu zonnig en warm is... met onze kleurplatenactie is de zomer in ieder geval heel kleurrijk.

Dus ben je goed in kleuren, doe dan mee! Klik hieronder op de kleurplaat van jouw keuze en print deze uit.

Avondspreekuren

Is het voor jou of je partner lastig om overdag tijd vrij te maken voor een bezoek aan het Geboortecentrum? Maak dan gebruik van onze avondspreekuren. Op maandag- en woensdagavond houden de verloskundigen spreekuur op de locatie Kruislaan 4a in Hoofddorp en op dinsdagavond in Hillegom. Ook het maken van een echo is mogelijk in de avonduren. Handig!

Sinds 2014 is er een uitbraak van Zikavirus in Zuid- en Midden-Amerika. Ook Kaapverdië en een aantal Caribische eilanden melden Zikavirus-infecties. Het virus wordt overgedragen via een besmette mug. Er zijn aanwijzingen dat een infectie tijdens de zwangerschap schadelijk kan zijn voor het ongeboren kind. 

Spreekuur in Nieuw Vennep

De verloskundigen van het Geboortecentrum houden ook spreekuur op locatie in het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Iedere zwangere kan hier gebruik van maken, maar het is vooral handig voor de vrouwen die in Nieuw Vennep wonen. Het spreekuur is op dinsdagmiddag.

Als je een kindje gaat krijgen komt er ineens heel veel op je af. “Wat moet ik allemaal regelen?” is een veel gestelde vraag. Hier een overzicht van wat er tijdens de zwangerschap maand-voor-maand gebeurt.

Geboortecentrum PUUR in Hillegom

Geboortecentrum PUUR heeft ook een vestiging aan de Meerstraat 80 in het centrum van Hillegom. In deze mooie praktijkruimte kunnen zwangeren in Hillegom dichtbij huis gebruik maken van verloskundige zorg, echo, kraamzorg en zwangerschapscursussen. Ook voor een pretecho kun je in de Meerstraat terecht!

Echo in het Geboortecentrum

In het Geboortecentrum maken wij zelf de echo's. Dat doen we in Hoofddorp en in Hillegom. Je krijgt bij ons drie echo's; een vitaliteitsecho als welkomstcadeau, een termijnecho om de uitgerekende datum te bepalen en je kunt kiezen voor de 20 weken echo om de anatomie van de baby te screenen.

Baby op weegschaal

Als je borstvoeding geeft, is het soms fijn om je kindje tussentijds te wegen. Daarom heeft het Geboortecentrum een weegspreekuur. Tijdens dit weegspreekuur kan je komen binnen lopen om je baby te wegen.