Als zwangerschap, bevalling, moederschap of andere zaken in je leven je uit balans brengen.

De periode van zwangerschap, bevalling en de eerste weken van het moederschap vormen een bijzondere periode in je leven. Maar het betekent niet altijd de grote roze wolk, waar je misschien op gerekend had. Met iedere dag weer nieuwe indrukken, vragen en situaties kun je zomaar uit balans raken. Als coach help ik je graag op weg om de regie over je leven weer in eigen handen te krijgen.

Coaching voor zwangeren en moeders

Wil je lekker in je vel zitten, je rustig voelen, energiek zijn en vol zelfvertrouwen? Heb je zelf de wil en motivatie om je balans te hervinden? Als coach help ik je te ontdekken waaraan jij behoefte hebt. Hoe is je huidige situatie ontstaan? Hoe kun je er anders mee omgaan? Samen kijken we waar je naar toe wilt en waarom. Ik coach vanuit rust en respect en met speelsheid en intuïtie.

Dichter bij je unieke ik

Wil je lekker in je vel zitten, je rustig voelen, energiek zijn en vol zelfvertrouwen? Heb je zelf de wil en motivatie om je balans te hervinden? Ben je bereidt om je gedachten en overtuigingen te onderzoeken? Ik help je daar graag bij en coach vanuit rust en respect en met speelsheid en intuïtie. Ik werk onder andere met de methode The Work van Byron Katie. Een krachtige methode om je gedachten te onderzoeken, je eigen waarheid en vrede te vinden in iedere situatie.

Coaching – op jou afgestemd

Hoeveel sessies je precies nodig hebt, hangt af van je vraag en behoefte aan begeleiding.
De gesprekken vinden plaats in mijn sfeervolle ruimte bij Geboortecentrum Puur in Hoofddorp

Kosten: 

€ 75,- per sessie

Meer informatie: 

Duur sessie: 60 a 75 minuten.

Kijk voor meer informatie op www.veroniquevanveenendaal.nl
Of stuur een e-mail:info@veroniquevanveenendaal.nl
Je kunt Veronique ook bereiken via: 06 - 41 80 60 16