In dit overzicht vind je alle cursussen, voorlichtingsbijeenkomsten, behandelmethoden en alternatieve geneeswijzen die Geboortecentrum PUUR aanbiedt voor de tijd na de bevalling.

De cursussen worden gegeven in het Geboortecentrum aan de Kruislaan 13a en 4a in Hoofddorp, of in Hillegom. Informeer voor de precieze locatie bij de cursusleider.

Het is vaak mogelijk om de kosten voor een cursus of behandelmethode (gedeeltelijk) vergoed te krijgen via je zorgverzekering. Bekijk hiervoor de voorwaarden van je polis of vraag het je verzekeringsmaatschappij.

Na de bevalling
Borstvoedingsochtend voor Moeder & Kind Informatiebijeenkomst voor vrouwen die borstvoeding geven en om je kindje te wegen.
Babymassage door Veronique Met babymassage leer je de lichaamstaal van je kindje te verstaan om op die manier te herkennen hoe het zich voelt.
Babypret Babypret is een combinatie van baby-yoga en babygym die de motoriek van je baby stimuleren
Babygebaren Baby- en kindergebaren
Yoga voor moeders door Veronique Yoga voor moeders geeft je een moment van rust om jezelf weer op te laden met nieuwe energie.
Mom in Balance: Back in Shape workout Met de workouts werk je onder professionele begeleiding aan een actief herstel na je bevalling en kom je weer snel in vorm.
PowerMama Trainingsprogramma voor na de zwangerschap
Meditatie voor balans en veerkracht Mediteren om ruimte te maken in je hoofd.
Coaching voor meer Veerkracht Als zwangerschap, bevalling of moederschap je uit balans brengt
EHBO bij Kinderen Cursus met theorie en praktijk om te leren hoe je eerste hulp verleent bij je kind(eren).
De Verheldering Aanleren van levensvaardigheden en verhelderen van moeilijk zichtbare en in de weg zittende patronen.