Als verloskundigen begeleiden wij je in je zwangerschap en tijdens de bevalling en daarna. Een doula kan je extra niet-medische ondersteuning bieden bij je bevalling en in de zwangerschap. Begeleiding van een doula is voor iedere vrouw toegankelijk, maar is extra geschikt als je bijvoorbeeld een minder prettige ervaring had bij je vorige bevalling of wanneer je erg opziet tegen de bevalling. Ook wanneer je geen partner hebt, kan een doula erg waardevol zijn.

De doula is een zwangerschaps- en bevallingsondersteuner. Het is een ervaren en kundige vrouw, die aanstaande ouders op een niet-medische manier ondersteunt tijdens de zwangerschap, de geboorte van hun kindje en in de periode erna. Zij wijkt gedurende gehele bevalling niet van de zijde van de barende vrouw.

Doula Willeke Klerks

Willeke Klerks is een gecertificeerd en zeer ervaren doula. Je kunt bij haar terecht voor al je vragen en zorgen tijdens je zwangerschap. Ook kun je haar vragen je te ondersteunen tijdens je bevalling. Zij kan dan bij je zijn vanaf de eerste weeën, en ook tijdens een eventuele overdracht naar een gynaecoloog.

Voor informatie over haar begeleiding en de kosten kun je contact opnemen met Willeke via doula@willekeklerks.nl of 023-5317768.
www.willekeklerksdoula.nl

 

 

 

 

 

 

 

 


Doula Wil Meijer - Kal

Wil Meijer- Kal is een gecertificeerd doula. Zij combineert dit met haar werk als klassiek homeopaat. Een goede combinatie, want luisteren, kijken, voelen, geduld, oordeelloos, adviseren, bekrachtigen..... In beide beroepen zijn deze eigenschappen nodig.

Wil vertelt: "Vrouwen bijstaan tijdens zwangerschap en geboorte is niet nieuw voor mij. Toen mijn eigen kinderen klein waren heb ik honderden vrouwen begeleid tijdens de pré- en postnatale gymnastiek. In die periode was ik ook bij meerdere bevallingen aanwezig om vrouw en partner tijdens deze mooie gebeurtenis te ondersteunen. Ik kijk daar met veel dankbaarheid op terug."

Neem voor meer informatie contact op met Wil Meijer:
Doula praktijk "Wil en Wee", de Ruyterlaan 108, Bennebroek.
https://www.wilmeijerkal.com
Telefoon: 06-53648585
E-mail: info@wilmeijerkal.com

Alejandra Alarcón

Alejandra Alarcón is doula. Als doula biedt Alejandra ondersteuning voor en tijdens de bevalling. Daarnaast geeft Alejandra hypnobirthing. Met de combinatie van doula en hypnobirthing hoopt zij jou goed te ondersteunen tijdens je zwangerschap.

Je kunt Alejandra bereiken via 06-38164042 of info@stralendemama.nl.
Meer informatie is te vinden op haar website www.stralendemama.nl