Bij de cursus 'EHBO bij Kinderen' leer je wat je kunt doen bij ongelukken

Jaarlijks belanden er duizenden kinderen op de afdeling spoedeisende hulp van een ziekenhuis door een ongeluk. Veel van deze ongelukken kun je als ouder voorkomen of je kunt direct zelf handelen. Als je maar weet wat je moet doen. Bij de cursus 'EHBO bij Kinderen' leer je wat je kunt doen.

Nu je zelf zwanger bent, of papa of mama bent, is het een goed moment om te leren hoe je eerste hulp kunt verlenen bij je kind(eren) via de snelle en gemakkelijke cursus. Wacht dus niet langer en start nu met de cursus

EHBO bij baby's en kinderen 

  • Vergoed door je verzekeraar
  • Gecertificeerd door het Nederlandse Rode Kruis
  • Leer de theorie online, in je eigen tempo
  • De cursus is voor (aanstaande) ouders
  • Inclusief de Nationale EHBO Pas

Je volgt de cursus in je eigen tempo. Het bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. Theorie: Je leert de theorie online door het bekijken van foto's, filmpjes en luisteren naar instructies. De theoriecursus wordt afgesloten met een eindtoets. Praktijk: Nadat de theorie is behaald volgt een praktijkbijeenkomst. Hierbij oefen je, onder begeleiding van een erkende EHBO-instructeur de belangrijkste EHBO-handelingen. Deze praktijkles duurt vier uur. Er is ruimte voor maximaal 14 personen per cursusdatum.

Wanneer: 

Schrijf je nu in en start direct met de cursus. Na inschrijving krijg je toegang tot je eigen leeromgeving, de campus. Hier staat de theorie voor je klaar en kun je een praktijkbijeenkomst inplannen. Praktijkbijeenkomst op het Geboortecentrum:​

Data volgt.

Kosten: 

Wanneer je je inschrijft via onderstaande link ontvang je € 7,50 korting op de cursus. Je betaalt dan € 92,45. Veel verzekeraars vergoeden de cursus geheel of gedeeltelijk.