Fit en Gezond: een zwangerschapscursus voor vrouwen die meer willen weten over gezonde voeding en beweging tijdens de zwangerschap en erna.

Tijdens deze leerzame avond kom je meer te weten over gezonde voeding en goed bewegen.

Door goed voor je eigen lichaam te zorgen blijf je fit en kun je meer genieten van de zwangerschap! Daar zul je zowel tijdens als na de bevalling profijt van hebben en geef je je baby een goede start.

Er wordt uitleg gegeven over gezonde voeding tijdens de zwangerschap. Je krijgt informatie over wat je echt niet kunt missen qua voeding en welke vitamines en mineralen extra aandacht nodig hebben. Hierbij zal aandacht besteed worden aan op welke manieren je ervoor kunt zorgen dat je ook werkelijk van alles genoeg eet en drinkt en hoe je het jezelf makkelijk kunt maken.

Daarnaast wordt het belang van bewegen en een goede houding besproken. Zo krijg je informatie en oefeningen om, zoveel mogelijk, rugklachten en bekkenklachten te voorkomen. Ademhaling, ontspanning en houdingen tijdens de bevalling worden doorgenomen en oefeningen voor in het kraambed. Trek makkelijk zittende kleding aan, want het is een actieve les.

 

Kosten: 

€ 7,-

Meer informatie: 

Mail voor meer informatie of aanmelden naar: