Nieuwsgierig naar onze gezellige praktijk? Hier vind je mooie foto's van onze locaties. En een paar voorbeeld echo-foto's om alvast in de stemming te komen.

Bekijk de foto's van de mooie locatie van Het Geboortecentrum aan de Kruislaan in Hoofddorp.

De wachtkamer in Kruislaan 4aEen spreekkamer in Kruislaan 4aHet Geboortecentrum houdt van sfeerMarette voelt of de baby goed groeit

Bekijk de foto's van de onze spreekuurlocatie in het kinderdagverblijf HappyKids Het Kasteeltje in Hoofddorp.

Entree van de spreekuurlokatie in kinderdagverblijf HappyKids Het KasteeltjeDe spreekkamer van de verloskundigeGezellig kinderhoekje voor grote broer of zus.Bij het onderzoek luistert de verloskundige het hartje van de baby.

Bekijk de foto's van de mooie locatie van Het Geboortecentrum Hillegom aan de Meerstraat 80 in het centrum van Hillegom.

Welkom in Geboortecentrum PUUR Hillegom !Nog meer binnenBinnenMet stoeltjes

In de eerste weken van de zwangerschap is de ontwikkeling van de foetus enorm! Bij zes weken is het slechts 0,5 cm lang. Terwijl bij twaalf weken de kruin-stuit-lengte (CRL) al 5 tot 6 cm is. De foetus is dus in 6 weken tijd meer dan 10 keer zo lang geworden.

7 weken, kruin-stuit lengte 9 mm8 weken, kruin-stuit lengte 14 mm9 weken, kruin-stuit lengte 22 mm10 weken, kruin-stuit lengte 31 mm