Spreekuurlocatie Hillegom

In het centrum van Hillegom hebben wij onze gezellige praktijkruimte. Het bevindt zich op de begane grond van het nieuwe appartementencomplex op de hoek van de Meerstraat en Emmastraat. De ingang is aan de achterzijde/tuinzijde van het complex.

Geboortecentrum Hillegom

In Hillegom kun je terecht voor:

De spreekuren zijn op dinsdagmiddag en -avond, woensdagmiddag en vrijdagmiddag.

Adres

Geboortecentrum Hillegom
Meerstraat 80
2181 BS  Hillegom

 023 - 564 28 48

Openbaar vervoer

De dichtsbijzijnde bushalte van lijn 50 is Oranje Nassauplein aan de Prinses Irenelaan. Het is dan nog 5 minuten lopen naar het Geboortecentrum in de Meerstraat.

Bevallingscursus van 1 dag in Hillegom

Bevallingscursus van 1 dag in Hillegom

De bevallingscursus is bedoeld voor vrouwen die rond de 30-36 weken zwanger zijn. Je kunt de cursus in je eentje volgen of samen met je partner. Net wat jij/jullie willen. Deze theoretische cursus wordt op 1 zaterdag gegeven en is een goede voorbereiding op je bevalling.

Avondspreekuur

Avondspreekuren

Is het voor jou of je partner lastig om overdag tijd vrij te maken voor een bezoek aan het Geboortecentrum? Maak dan gebruik van onze avondspreekuren. Op maandag- en donderdagavond houden de verloskundigen spreekuur op de locatie Kruislaan 4a in Hoofddorp en op dinsdagavond in Hillegom. Ook het maken van een echo is mogelijk in de avonduren. Handig!

Echo's

Echo in het Geboortecentrum

De echo's worden gemaakt op onze locaties in Hoofddorp en in Hillegom. Een vitaliteitsecho en de termijnecho worden gedaan in het eerste trimester van je zwangerschap. Bij de 20 weken echo screenen we de gezondheid van je baby. Als het nodig is, worden er meer echo's gemaakt; bijvoorbeeld voor de groei of de ligging van de baby. Ook kan je bij ons een pretecho laten maken. Na afloop van een echo krijg je altijd een paar foto's mee.

Fotogalerij Hillegom

Welkom in Geboortecentrum PUUR Hillegom !

Bekijk de foto's van de mooie locatie van Het Geboortecentrum Hillegom aan de Meerstraat 80 in het centrum van Hillegom.

Ruimte huren

Het geboortecentrum beschikt over diverse ruimtes die geschikt zijn om te huren voor een bijeenkomst of presentatie

Op de Geboortecentrum locaties in Hoofddorp en Hillegom is het mogelijk om één of meerdere ruimtes te huren. Door de rustige en smaakvolle inrichting zijn deze uitstekend geschikt voor workshops, lezingen, bijeenkomsten, cursus of trainingen. Bekijk voor een impressie onze fotogalerij.