Geboortecentrum PUUR

Onze hoofdlocatie is in de Kruislaan: op nummer 4a zit de verloskundigenpraktijk en worden de echo's gemaakt. Aan de overkant van de straat, op Kruislaan 13a is het kantoor van PUUR Kraamzorg en worden cursussen en informatieavonden gehouden. 

Daarnaast hebben we in Hoofddorp ook spreekuurlocatie in Gezondheidscentrum De Drie Meren.

 

 

Hoofdlocatie

Hoofdlocatie Verloskunde, Echoscopie en PUUR Kraamzorg
Geboortecentrum PUUR
Kruislaan 4a
2131 WD Hoofddorp

 023 - 564 28 48

 Om het pand te bereiken moet je het 'pad' in tussen huisnummers 10 en 12 in de Kruislaan. Er staat een bord om je de weg te wijzen.

 

Cursuslocatie

Kruislaan 13a

Cursuslocatie Geboortecentrum
Kruislaan 13a
2131 WB Hoofddorp

 Aan de Kruislaan 13 staan twee witte huisjes geschakeld. Het Geboortecentrum zit in het rechter huisje, de ingang is aan de zijkant.

Parkeren

De Kruislaan is een blauwe zone. Je mag hier maximaal 2 uur parkeren met een parkeerschijf. Aan de Hoofdweg-Westzijde (om de hoek) is er betaald parkeren.

Gratis parkeren kun je aan de Ter Veenlaan, ter hoogte van verzorgingscentrum 'Horizon'. Dit is op ongeveer 3 minuten lopen van het Geboortecentrum.

Openbaar vervoer

Beide panden van het Geboortecentrum zijn te bereiken met de buslijnen 140, 145, 164, 168, 178, 194, 196 en 401. Uitstappen halte Burgemeester van Stamplein, marktplein of R.K. kerk. Daarvandaan is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar het Geboortecentrum.

Avondspreekuur

Avondspreekuren

Is het voor jou of je partner lastig om overdag tijd vrij te maken voor een bezoek aan het Geboortecentrum? Maak dan gebruik van onze avondspreekuren. Op maandag- en donderdagavond houden de verloskundigen spreekuur op de locatie Kruislaan 4a in Hoofddorp en op dinsdagavond in Hillegom. Ook het maken van een echo is mogelijk in de avonduren. Handig!

Fotogalerij Kruislaan

De wachtkamer in Kruislaan 4a

Bekijk de foto's van de mooie locatie van Het Geboortecentrum aan de Kruislaan in Hoofddorp.

Ruimte huren

Het geboortecentrum beschikt over diverse ruimtes die geschikt zijn om te huren voor een bijeenkomst of presentatie

Op de Geboortecentrum locaties in Hoofddorp en Hillegom is het mogelijk om één of meerdere ruimtes te huren. Door de rustige en smaakvolle inrichting zijn deze uitstekend geschikt voor workshops, lezingen, bijeenkomsten, cursus of trainingen. Bekijk voor een impressie onze fotogalerij.