Entree van de spreekuurlokatie in kinderdagverblijf HappyKids Het Kasteeltje

In het kinderdagverblijf HappyKids Het Kasteeltje in Hoofddorp (Toolenburg Zuid) hebben wij een spreekuurlocatie. Hier ben je elke woensdagochtend welkom. Vooral ook voor de inwoners van Toolenburg Zuid, Tudorpark en Nassaupark!

Adres

Geboortecentrum PUUR
HappyKids Het Kasteeltje
Hoofdweg 871a
2131 MB  Hoofddorp

 023 - 564 28 48

Routebeschrijving

Ga op de Hoofdweg Westzijde het weggetje in richting Sportpark Toolenburg. Je vindt Kinderdagverblijf HappyKids Het Kasteeltje in het grijze gebouw tussen de sportschool en het Speelkasteel. De ingang zit aan de rechterkant onder de overkapping. Je kunt plaatsnemen in de wachtruimte.

Openbaar vervoer

De dichtsbijzijnde bushalte van lijn 162 en 164 is de President. Het is dan nog zo'n 5 minuten lopen naar Het Kasteeltje.

HappyKids

HappyKids biedt alle vormen van kinderopvang en is als professionele organisatie ingeschreven in het landelijk register kinderopvang. De accommodaties zijn ruim van opzet en worden keurig onderhouden. Al ruim 15 jaar verzorgen circa 110 pedagogisch medewerkers volgens een duidelijke visie voor ruim 1000 kinderen dagelijkse opvang. 

Ben je op zoek naar kinderopvang, dan nodigt HappyKids je uit voor een persoonlijke kennismaking. Op deze manier kom je in contact met de medewerkers, krijg je een indruk van de werkwijze en accommodaties en niet te vergeten: je komt in contact met de uitstekende sfeer! Omdat kinderopvang iets is waarbij mensen hun grootste bezit toevertrouwen aan anderen, wil HappyKids graag door middel van hun website zoveel mogelijk informatie verstrekken: www.happykids.nl

Fotogalerij HappyKids Het Kasteeltje

Entree van de spreekuurlokatie in kinderdagverblijf HappyKids Het Kasteeltje

Bekijk de foto's van de onze spreekuurlocatie in het kinderdagverblijf HappyKids Het Kasteeltje in Hoofddorp.