Onvergetelijke kraamtijd

PUUR Kraamzorg wil jou graag een onvergetelijke en onbezorgde kraamtijd bezorgen. Daarom stemmen we onze zorg altijd zo veel mogelijk af op jouw wensen en verwachtingen. 

We doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat je elke dag dezelfde vertrouwde kraamverzorgende ziet. Die niet alleen voor jou en je baby zorgt maar ook voor je partner en andere gezinsleden. In overleg met jou neemt de kraamverzorgende specifieke huishoudelijke taken over zodat alles thuis zo snel mogelijk weer op rolletjes loopt.

Optimaal genieten

Alles is erop gericht dat jij goed kunt herstellen van je bevalling en dat je samen met je partner optimaal kunt genieten van je kindje en kraamtijd. De kraamverzorgende zal je voorzien van adviezen en tips over de verzorging en voeding van jullie baby. Na afloop van de kraamtijd kunnen jullie dan vol vertrouwen de verzorging van je kindje zelf voortzetten. 

Een vaste kraamverzorgende

Uit ervaring is gebleken dat het voor gezinnen prettig is om één vaste kraamverzorgende te hebben. Daarom streven wij er zo veel mogelijk naar dat de zorg die jij tijdens de kraamperiode krijgt door één en dezelfde kraamverzorgende wordt gegeven. Er verandert immers al genoeg! En mocht het onverhoopt voorkomen dat er toch gewisseld moet worden, dan zorgen wij er voor dat er een gedegen overdracht plaatsvindt, zodat jij en je gezin daar zo min mogelijk last van hebben.

Lees meer over wat je mag verwachten van je kraamverzorgende.

Zorggarantie

Als flexibele kraamzorgorganisatie bieden we je uiteraard zorggarantie. Dit betekent dat je onder alle omstandigheden kraamzorg van ons krijgt. Ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Lees meer over hoeveel uur kraamzorg je krijgt.

PUUR Kraamzorg is er voor iedereen in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Hillegom, Bennebroek, Heemstede, Vogelenzang, Vijfuizen, Cruquius, Zwaanshoek, Haarlem, Lisse, Haarlemmermeer en de omliggende regio's.

Ik kijk terug op een mooie kraamweek en kan iedereen Geboortecentrum PUUR aanbevelen!
 

Zorguren

Happy mama met baby

Vanaf 1 januari 2006 valt kraamzorg voor iedereen binnen het basispakket van de zorgverzekering. Kraamzorg ontvang je tijdens de eerste acht tot tien dagen na de bevalling. In geval van een ziekenhuisopname kan dit soms anders zijn.

Kosten van Kraamzorg

Kosten van kraamzorg

De kraamzorg die wij bieden is in het basispakket van je zorgverzekering opgenomen. Dit betekent dat de verzekeraar de voorgeschreven uren kraamzorg vergoedt.

Couveuze nazorg

Couveuze nazorg wordt ook wel uitgestelde kraamzorg genoemd.

Als je kindje tot meer dan 10 dagen na de geboorte in het ziekenhuis heeft moeten verblijven, kun je gebruik maken van couveuse nazorg of uitgestelde kraamzorg. Ook voor deze zorg kun je bij PUUR terecht.

Aanmelden voor kraamzorg

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je al aanmelden voor kraamzorg.

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je al aanmelden voor kraamzorg. Meld je op tijd bij ons aan! Als je dit voor de 14e week van je zwangerschap doet, kunnen wij je zorg optimaal inplannen, maar later aanmelden is ook mogelijk.  

Je kunt je op verschillende manieren aanmelden bij PUUR Kraamzorg: