Meld je al in de zwangerschap aan voor kraamzorg

Eén van de dingen die belangrijk zijn om al tijdens je zwangerschap te regelen is kraamzorg. Daarbij is het belangrijk dat je een kraamzorgorganisatie kiest die jou ondersteunt en begrijpt wat jij belangrijk vindt.

PUUR Kraamzorg

PUUR Kraamzorg is een betrouwbare en deskundige kraamzorgorganisatie. Wij bieden jou en je baby alles wat jullie nodig hebben, bij de geboorte en vooral tijdens je kraamtijd. Jouw persoonlijke wensen en behoeften staan bij ons centraal, zodat je de kraamzorg krijgt die jij wilt. De kraamverzorgende heeft daarbij respect voor jullie persoonlijke levenssfeer en geloofsovertuiging.

Eén kraamverzorgende

Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerd en worden volgens de laatste richtlijnen bijgeschoold. We streven naar één kraamverzorgende tijdens jouw hele kraamtijd. Dit brengt rust en biedt garanties voor een optimale ondersteuning en zorgverlening. Ook onderhouden we intensief contact met je verloskundige en het Centrum voor Jeugd en Gezin (het consultatiebureau) bij jou in de buurt, dat na je kraamtijd de begeleiding van de zorg voor je kindje overneemt.

Andere verloskundige of gynaecoloog? 

PUUR Kraamzorg is onderdeel van Geboortecentrum PUUR, maar werkt ook samen met andere verloskundigenpraktijken in de regio. Je kunt je dus ook aanmelden bij PUUR Kraamzorg indien je onder begeleiding bent van een andere verloskundige of gynaecoloog elders in de regio.

Aanmelden voor kraamzorg

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je al aanmelden voor kraamzorg. Meld je op tijd bij ons aan! Als je dit voor de 14e week van je zwangerschap doet, kunnen wij je zorg optimaal inplannen, maar later aanmelden is ook mogelijk. 

Werkgebied

PUUR Kraamzorg levert kraamzorg in de regio’s Haarlemmermeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Cruquius, Vijfhuizen, Zwaanshoek, Aalsmeer, Amstelveen, Hillegom, Lisse, Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang, Bloemendaal en omstreken. Wil je weten of we ook bij jou in de buurt kraamzorg leveren? Kijk dan op het kaartje of neem contact met ons op!