Tijdens je bevalling kun je rekenen op professionele ondersteuning van PUUR Kraamzorg. Onze kraamverzorgenden zullen er alles aan doen om je tijdens en direct na de bevalling zo comfortabel mogelijk te laten zijn.

Als je thuis bevalt

De kraamverzorgende assisteert de verloskundige tijdens de komst van de baby thuis. Bovendien kan de kraamverzorgende jou en je partner extra ondersteuning geven, terwijl de verloskundige zich focust op de bevalling. Zo kan ze bijvoorbeeld meedenken over prettige baarhoudingen en pijn of ongemak verlichten met massages.

De verloskundige zal, wanneer het zover is, de kraamverzorgende zelf oproepen. Indien je dit wenst kun je ook in overleg met verloskundige vragen of de kraamverzorgende al eerder aanwezig kan zijn.  Als de kraamverzorgende eerder wordt ingezet blijven je totaal aantal afgesproken uren kraamzorg staan.

Na de bevalling verzorgt de kraamverzorgende jou en je baby. Ze helpt je bij de eerste voeding en blijft tot zeker twee uur na de bevalling aanwezig. Zo kun jij in alle rust genieten van je kindje.

Als je in het bevalcentrum bevalt

Cliënten van PUUR Kraamzorg kunnen onder begeleiding van hun eigen verloskundige bevallen in Bevalcentrum De Nieuwe Meren, gevestigd in het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Kies je voor een bevalling in het Bevalcentrum, dan zal de verloskundige je samen met een kraamverzorgende van het Bevalcentrum begeleiden. 

Als je in het ziekenhuis bevalt

Als je in het ziekenhuis bevalt, laat ons dan direct na de geboorte weten wanneer jullie naar huis mogen. Wij zorgen er dan voor dat jullie eigen kraamverzorgende bij thuiskomst klaar staat, zodat jullie direct kunnen genieten van onze professionele en hoogwaardige kraamzorg. Ook als je in de avond of ‘s nachts thuiskomt is het soms mogelijk om nog kraamzorg te krijgen. Onze kraamverzorgenden helpen je op weg de eerste uurtjes na de bevalling. Kortom, de kraamverzorgende van PUUR staat altijd voor je klaar; 7 dagen per week, 24 uur per dag.

We hebben jullie deskundigheid en manier van contact als ontzettend prettig ervaren, en praten enkel vol lof over jullie naar anderen.