Het geboortecentrum heeft alles voor je zwangerschap bij elkaar

In het Geboortecentrum vind je alles voor jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd in één centrum geïntegreerd bij elkaar! Wij bieden alles op het gebied van verloskunde, kraamzorg, echo en cursussen. Dat is prettig, en vooral heel handig voor jou. 

Aandacht en tijd voor je vragen

Wat je van ons kunt verwachten is aandacht, tijd voor al je vragen en persoonlijke begeleiding. En vanzelfsprekend kwalitatief hoogwaardige medische zorg.

Dáárom kies je voor PUUR

  • Alles in één centrum bij elkaar
  • Persoonlijke begeleiding
  • Klein team, veel aandacht
  • Ruim tijd voor al je vragen
  • De beste medische zorg

 Verloskundigenpraktijk

De verloskundigen begeleiden je tijdens de zwangerschap, bevalling en in het kraambed. Wij volgen de gezondheid van jou en je baby, zodat je met een gerust hart kunt genieten van deze bijzondere tijd.

Lees verder
 

 Echo

Onze echoscopistes doen alle medische echo's zoals de termijn-, 20 weken- of groeiecho. Wil je daarnaast zelf nog eens in alle rust naar je kindje kijken? Dan kun je een pretecho laten maken.

Lees verder
 

 Kraamzorg

Ons eigen kraamzorgbureau staat voor je klaar na de bevalling. De kraamverzorgende komt bij jou thuis voor de zorg voor mama, baby en de rest van het gezin. Zij zal je ondersteunen en adviseren tijdens de kraamweek.

Lees verder
 

 Cursuscentrum

Je kunt diverse (zwangerschaps)cursussen bij ons volgen en gebruik maken van alternatieve geneeswijzen. In elke cursus wordt veel informatie gegeven over zwanger zijn en bevallen, zodat je je optimaal kunt voorbereiden op de geboorte van je kind.

Lees verder

 

Onze visie

Onze visie op moeder- en kindzorg

Zwanger zijn en een kind krijgen doe je maar een (paar) keer in je leven. Tijdens deze bijzondere periode heeft iedere vrouw recht op professionele verloskundige zorg. In onze visie is deze zorg begeleidend en ondersteunend van aard. Want zwangerschap en bevalling zijn natuurlijke en gezonde fases in het lichaam van een vrouw.

Fotogalerij Kruislaan

De wachtkamer in Kruislaan 4a

Bekijk de foto's van de mooie locatie van Het Geboortecentrum aan de Kruislaan in Hoofddorp.

Kwaliteit

Kwaliteit is ons dierbaar

Onze cliënten zijn ons dierbaar. Alleen de hoogste kwaliteit van zorg is goed genoeg. Daarom voldoet Geboortecentrum PUUR aan alle kwaliteitsborgen en keurmerken die gesteld worden aan verloskundigen- en kraamzorgpraktijken. Op deze pagina een overzicht. Daarnaast zijn we lid van de brancheorganisaties KNOV voor verloskundigen en BO Geboortezorg voor kraamzorgorganisaties.

Certificaat voor Borstvoeding

Baby groeien gezond groot met borstvoeding

Het Geboortecentrum is in het bezit van het WHO/Unicef-certificaat voor Borstvoeding van de Stichting Zorg voor Borstvoeding en mag zich een "WHO/Unicef Baby Friendly Hospital Initiative gecertficeerde instelling" noemen.