PUUR Kraamzorg verzorgt de kraamzorg in de regio Noord en Zuid Holland. Onze kraamverzorgenden assisteren jouw verloskundige bij de bevalling, en verzorgen daarna jou en je pasgeboren kindje met als voornaamste doelen een voorspoedig herstel van jou als moeder en integratie van je kindje in het gezin. 

Ervaren en deskundig

Wij zijn trots op onze organisatie die garant staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring op het gebied van kraamzorg. Onze medewerkers zijn professioneel, ervaren en deskundig, en uiteraard beschikken we over alle belangrijke kwaliteitscertificaten op het gebied van kraamzorg, zodat jij verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit van zorg.

Jij staat centraal in onze zorgverlening. Kies voor PUUR Kraamzorg en je zult ervaren dat wij er alles aan doen om er voor te zorgen dat jij een zorgeloze en onvergetelijke kraamperiode krijgt!

Samenwerking

De kraamzorg binnen Geboortecentrum PUUR wordt geleverd door PUUR Kraamzorg. Het management van PUUR Kraamzorg bestaat uit leden van de verloskundigenpraktijk. Op deze wijze kunnen de verloskundige zorg en de kraamzorg optimaal op elkaar worden afgestemd, en ontstaat een stevige basis voor hoogwaardige geboortezorg aan onze cliënten. Dus één beleid en dezelfde werkwijze van de verloskundige en kraamverzorgende afgestemd op jouw wensen. Dat zorgt voor rust en vertrouwen in een periode die voor jou ongetwijfeld toch al hectisch genoeg is.

Het dagelijks management van PUUR Kraamzorg ligt in handen van verloskundigen Marette Stolp, Barbara Ebskamp en manager Marieke Duivis

Wij werken intensief samen met andere professionele partijen die je begeleiden in je zwangerschap, tijdens en na de geboorte van je kindje. Dat zijn bijvoorbeeld je verloskundige, je huisarts en de gynaecoloog. Ook onderhouden we intensief contact met het Centrum voor Jeugd en Gezin (het consultatiebureau) bij jou in de buurt, dat na je kraamtijd de begeleiding van de zorg voor je kindje overneemt.

PUUR Kraamzorg maakt onderdeel uit van Geboortecentrum PUUR, maar werkt ook samen met andere verloskundigenpraktijken in de regio. Je kunt je dus ook aanmelden bij PUUR Kraamzorg als je onder begeleiding bent van een andere verloskundige of gynaecoloog elders in de regio.

Onze kraamverzorgenden

Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerd, ingeschreven bij het Kennis Centrum voor Kraamverzorgenden en worden volgens de laatste richtlijnen bijgeschoold. De kraamverzorgende die jou en je gezin ondersteunt, zal de zorg afstemmen op jullie specifieke behoeften en heeft respect voor jullie persoonlijke levenssfeer en geloofsovertuiging. We streven naar één kraamverzorgende tijdens jouw hele kraamtijd. Dit brengt rust en biedt garanties voor een optimale ondersteuning en zorgverlening.


Algemene Voorwaarden

Lees hier de Algemene Voorwaarden (.pdf) van PUUR Kraamzorg.

Vacature gediplomeerd kraamverzorgende

Kom werken als kraamverzorgende bij PUUR!

PUUR Kraamzorg is onderdeel van Geboortecentrum PUUR en levert kraamzorg in de regio’s Haarlemmermeer, Haarlem, Hillegom, Lisse, Amstelveen, Bloemendaal en omstreken. We zijn op zoek naar enthousiaste kraamverzorgenden met passie voor het vak.