Het Geboortecentrum heeft 2 teams verloskundigen: Team Roze en Team Blauw. Als zwangere word je ingedeeld in één van de teams. In welk team je komt is afhankelijk van je woonplaats.

Team Roze heeft als werkgebied:

Team Roze heeft 5 verloskundigen:
 

Margo

Margo is verloskundige sinds 2007. Zij deed haar eindstage in het Geboortecentrum en is daarna bij ons blijven werken. Ook is Margo opgeleid voor het draaien van baby's in stuitligging. 

Margo is moeder van 2 dochters, Julia en Fleur. Echtgenoot Marcel en hond Jet maken haar gezin compleet. Margo houdt erg van skiën, lezen en ze maakt graag wandelingen met de hond.

Leuk weetje: Margo is pas op haar 34e aan de verloskunde opleiding begonnen. 

 

Michelle

Michelle studeerde af als verloskundige in 2001. Naast verloskundige werkzaamheden doet Michelle ook de echo's in het Geboortecentrum en is zij versiekundige (draaien van stuitligging).

Haar vrije tijd gebruikt Michelle graag voor het maken van mooie wandelingen in de natuur. Ook houdt zij van lezen, reizen en doet zij aan boogschieten. Haar echtgenoot Erwin is de maker van deze website.

Leuk weetje: Michelle was 7 jaar oud en kreeg nog een zusje. Sinds die tijd was het haar wens om verloskundige te worden.

 

Dana

​Dana is opgeleid aan de Verloskunde Academie van Amsterdam en deed in 2012 examen. Dana werkt al enige jaren als zelfstandig verloskundige en sinds eind 2015 in het Geboortecentrum.

Dana doet aan hardlopen en acteert in haar vrije tijd bij een theatervereniging.

 

 
 
 

Sari

Sari is geboren en getogen in Hoofddorp. In 2016 studeerde zij af aan de Verloskunde Academie van Amsterdam.

Sinds april werkt zij als zelfstandig verloskundige voor het Geboortecentrum.

Sari was eerst verpleegkundige, maar kon het vak van verloskunde niet weerstaan.

 

 

Ellen

Ellen is sinds juni 2019 afgestudeerd als verloskundige aan de Academie Verloskunde in Maastricht en sindsdien werkzaam in het Geboortecentrum.

Ze is geboren en getogen in Zuid-Limburg en heeft nu het zonnige zuiden verlaten voor een leven in Amsterdam.

Ellen houdt van reizen, lekker eten en is graag actief bezig met sporten en wandelen.
 

We proberen jouw afspraken voor het spreekuur zo te plannen dat je tijdens de zwangerschap elke verloskundige van jouw team minimaal twee tot drie keer hebt ontmoet. Zo zal je ons allen leren kennen en dat is fijn voor als je gaat bevallen. 

 

Team roze bedankt voor jullie fijne gesprekken, controles en informatie. Het was altijd weer fijn om het hartje te horen kloppen.