Kom werken als kraamverzorgende bij PUUR!

PUUR Kraamzorg is onderdeel van Geboortecentrum PUUR en levert kraamzorg in de regio’s Haarlemmermeer, Hillegom, Lisse, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en omstreken. We zijn als jong en snel groeiend bedrijf op zoek naar enthousiaste kraamverzorgenden met passie voor het vak. 

Onze kraamverzorgenden vormen één team met de verloskundigen van het Geboortecentrum, met één beleid en één werkwijze. Een stevige basis voor hoogwaardige geboortezorg door korte lijnen. Samen leveren we de beste zorg aan onze cliënten. Wij gaan met onze kraamverzorgenden voor één op één zorg én de hoogste klantwaardering. 

Ben jij die leuke kraamverzorgende met passie voor je vak en wil je ons team compleet maken? Aarzel dan niet! Wij hebben vacatures voor:

gediplomeerd kraamverzorgenden  

Wij bieden je een gezellig en enthousiast team van kraamverzorgenden, korte lijnen met een vast team verloskundigen, werken in de regio, scholingen, een gedegen inwerkprogramma en introductie in de organisatie. Het salaris is conform de CAO Kraamzorg.

Wij vragen een afgeronde opleiding tot kraamverzorgende en inschrijving bij het kenniscentrum Kraamzorg. Je bent flexibel inzetbaar en hebt een prettige en zelfstandige werkhouding.

Meer informatie?

We vertellen je graag meer! Neem voor informatie contact op met Marieke Duivis, telefoon            023-5642848 optie 2 Kraamzorg.

Direct solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV naar:

PUUR Kraamzorg
T.a.v. Marieke Duivis
Kruislaan 13a
2131 WB Hoofddorp

Of per e-mail.