Kom werken als kraamverzorgende bij PUUR!

PUUR Kraamzorg is onderdeel van Geboortecentrum PUUR en levert kraamzorg in de regio’s Haarlemmermeer, Haarlem, Hillegom, Lisse, Amstelveen, Bloemendaal en omstreken. We zijn als jong bedrijf op zoek naar enthousiaste kraamverzorgenden met passie voor het vak. 

Onze kraamverzorgenden vormen één team met de verloskundigen van het Geboortecentrum, met één beleid en één werkwijze. Een stevige basis voor hoogwaardige geboortezorg door korte lijnen. Samen leveren we de beste zorg aan onze cliënten. Wij gaan met onze kraamverzorgenden voor één op één zorg én de hoogste klantwaardering. 

Ben jij die leuke kraamverzorgende met passie voor je vak en wil je ons team compleet maken? Aarzel dan niet! Wij hebben vacatures voor:

gediplomeerd kraamverzorgenden  

Wij bieden je:

  • een gezellig en enthousiast team van kraamverzorgenden;
  • korte lijnen met een vast team verloskundigen;
  • werken in de regio, dus korte reistijden;
  • voldoende mogelijkheden tot het verbreden van je kennis en kunde;
  • de mogelijkheid voor een Duobaan;
  • een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kraamzorg.

 

Tevens kunnen we je, al dan niet in combinatie met het werken als kraamverzorgende in de gezinnen, de mogelijkheid bieden voor het verlenen van partusassistentie en (medisch noodzakelijke) opstartzorg (tijdens de avond en nacht) vanuit een regionale Partuspoule.

Wij vragen een afgeronde opleiding tot kraamverzorgende, inschrijving bij het kenniscentrum Kraamzorg en je hebt een rijbewijs en beschikt over en auto. Je bent flexibel inzetbaar en hebt een prettige en zelfstandige werkhouding.

Wil je meer informatie over deze vacature of wil je direct solliciteren? Neem contact op met Marieke Duivis, telefoon 023-5642848 optie 2 Kraamzorg

Direct solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV naar:

PUUR Kraamzorg
T.a.v. Marieke Duivis
Kruislaan 13a
2131 WB Hoofddorp

Of per e-mail.