Wij zoeken leerling kraamverzorgenden

PUUR Kraamzorg leidt je op tot Kraamverzorgende!

PUUR Kraamzorg is onderdeel van Geboortecentrum PUUR en levert kraamzorg in de regio’s Haarlemmermeer, Hillegom, Lisse, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en omstreken. We zijn op zoek naar enthousiaste kraamverzorgenden in spé met passie voor het vak. 


Onze kraamverzorgenden vormen één team met de verloskundigen van het Geboortecentrum, met één beleid en één werkwijze. Een stevige basis voor hoogwaardige Geboortezorg door korte lijnen. Samen leveren we de beste zorg aan onze cliënten.  

Ben jij die leuke kraamverzorgende in spé en wil je je laten opleiden of omscholen tot kraamverzorgende? Aarzel dan niet! Wij hebben vacatures voor:

Leerling kraamverzorgende  

Wij bieden een leertraject voor de branche erkende opleiding tot Kraamverzorgende. Hierbij combineer je leren met betaald werken. Je krijgt van ons een leerarbeidsovereenkomst. Je volgt het theoretische gedeelte van de opleiding bij het Regionaal Opleiding Centrum (ROC) in Amsterdam. De praktijk ervaring zal je opdoen onder begeleiding van onze eigen gepassioneerde gediplomeerde kraamverzorgenden.

Dit traject duurt 1 jaar. Als je de opleiding met goed gevolg afrond, bieden we je een arbeidsovereenkomst aan.

Instap voorwaarden

  • Minimaal 21 jaar
  • Diploma VMBO niveau 3 (kader, gemengd of theoretisch)
  • In het bezit van een rijbewijs en auto

 

Wij bieden je een gezellig en enthousiast team van kraamverzorgenden, korte lijnen met een vast team verloskundigen, werken in de regio, scholingen, een gedegen inwerkprogramma en introductie in onze stabiele organisatie. Het salaris is conform de CAO Kraamzorg.

Meer informatie of direct solliciteren?

Geinteresseerd? ​Stuur je CV en motivatie naar opleidingen@geboortecentrumpuur.nl Je ontvangt dan een document retour met informatie over het werken bij Puur Kraamzorg en de opleiding tot kraamverzorgende. 

We plannen weer een nieuwe informatiebijeenkomst op onze lokatie aan de Kruislaan 13A in Hoofddorp als we meer duidelijkheid hebben over wanneer we weer kunnen gaan opleiden.

Neem voor meer informatie of aanmelding voor de informatiebijeenkomst, contact op met Nicole of Gerda, telefoon 023-5642848 optie 2 voor Kraamzorg.