De verloskundigen begeleiden jou tijdens de zwangerschap, je bevalling en in het kraambed. Deze hele periode volgen wij de gezondheid van jou en je baby, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van deze bijzondere tijd.

De teams

Het Geboortecentrum heeft 2 teams verloskundigen: Team Roze en Team Blauw.

Elk team heeft 5 verloskundigen. Hierdoor is onze zorgverlening kleinschalig, en persoonlijker dan in een grote prakijk. Gewoon meer betrokken bij jou!


V.l.n.r. Ellen, Margo, Michelle, Dana en Sari
Lees meer over de verloskundigen van team Roze

Als zwangere wordt je ingedeeld in één van de teams. Per team is er één dienstdoende verloskundige. Daardoor hebben we ruim de tijd voor jou tijdens je bevalling of de kraamvisites. Alleen in geval van drukte of ziekte kan het nodig zijn dat je een verloskundige van het andere team zult zien.

 


V.l.n.r. Femke, Chantal, Elvira, Marette, Barbara en Kirsten
Lees meer over de verloskundigen van team Blauw

Echoscopistes

De echo's in het Geboortecentrum worden gemaakt door ons professionele team van echoscopistes. Al onze echoscopistes zijn zelf ook verloskundige en hebben een jarenlange ervaring met het maken van echo's en de uitvoering van prenatale screening.

V.l.n.r. Elvira, Michelle, Barbara en Kirsten

Praktijkorganisatie

Het dagelijks reilen en zeilen van het Geboortecentrum is in handen van onze praktijkassistentes: Grietje, Ellen, Yvette en Nicole. Zij zijn het aanspreekpunt van het Geboortecentrum, beantwoorden (telefonische) vragen, verzorgen inschrijvingen en verstrekken informatie.


V.l.n.r. Grietje, Ellen, Joleen, Nicole en Yvette

Jullie Geboortecentrum is een echte aanrader, vooral omdat het zo persoonlijk is en ik vind dat jullie heel goed begeleiden. Als het goed gaat, maar ook als er vragen zijn, jullie staan altijd klaar. Heel fijn!