Voorlichtingsavond Bevallen in het Spaarne Ziekenhuis

Goede voorlichting over de bevalling is belangrijk. Daarom organiseren de verloskundigenpraktijken samen met de gynaecologen uit het Spaarne Gasthuis locatie Hoofddorp een informatiebijeenkomst over bevallen voor jou en je partner. 

Je krijgt informatie over bevallen van een verloskundige, een anesthesioloog, een verpleegkundige en een gynaecoloog. Zo hoor je in één avond alles over de zorg rondom de bevalling. 

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

Ook krijg je een rondleiding over het Bevalcentrum de Nieuwe Meren en de verloskamers van het Spaarne Gasthuis (wanneer het niet te druk is op de verloskamers). 

Wanneer: 

Wil je één van de informatiebijeenkomsten bezoeken? Kies dan een datum die valt in de periode tussen de 26e en 34e week van je zwangerschap. Dit is een goed moment in je zwangerschap. 

  • dinsdag 15 mei
  • donderdag 14 juni
     

Van 19.30 - 21.45 uur in het Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp.
Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp, Kerkzaal, volg nummer 21.

Kosten: 

De informatieavonden zijn gratis.

Meer informatie: 

Je meldt je aan (verplicht) via de website van het ziekenhuis of telefonisch bij de afdeling Patiëntenvoorlichting via (023) 224 00 00.

Meld je zo snel mogelijk aan. Het liefst 4 weken van tevoren (niet meer dan 2 personen, geen kinderen). Er is een maximum aantal bezoekers per avond. Is er geen plaats meer op de door jou gekozen avond? Dan nemen wij contact met je op om een nieuwe datum af te spreken. Heb je je via de website aangemeld, dan verwachten wij je. Je ontvangt geen bevestiging.