Zwangerschapsyoga is een vorm van yoga waarbij je je voorbereidt op de geboorte van je kindje. Yoga helpt je om tijdens de zwangerschap soepel en vitaal te blijven en je wordt je beter bewust van je lichaam en je gevoelens.

In drie bijeenkomsten leren we je verschillende ademhaling- en ontspanningstechnieken die je helpen om het bevallingsproces te vergemakkelijken, beter om te gaan met de pijn, en meer rust en vertrouwen te krijgen.  Daarnaast helpen de yogaoefeningen voor meer lichaamsbewustzijn en om je lichaam soepel en vitaal te houden. Zo ga je met meer vertrouwen de bevalling tegemoet.

Kosten workshop van 3 bijeenkomsten: € 75,-

De workshops worden op dinsdagavond gegeven in Hillegom en op donderdagavond in Hoofddorp.

Zie voor cursusdata; www.veroniquevanveenendaal.nl

Partnerles

De workshop is aan te vullen met een optionele partnerles. Tijdens de 2,5 uur durende partnerles behandelen we de gehele bevalling van begin tot eind en oefenen we met de belangrijkste technieken nog eens kort, daarnaast geven we aanvullende informatie hoe je partner je zo goed mogelijk kan coachen. Zo weet je partner wat je geleerd hebt en kan je partner je beter bijstaan tijdens de bevalling.

Kosten partnerles: € 45,- per stel

Deze workshop wordt bij een aanvullende verzekering door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Veronique is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Check voor vergoeding je polisvoorwaarden.

Meer informatie: 

Kijk voor meer informatie, cursusdata of om je in te inschrijven op:
website: www.veroniquevanveenendaal.nl
e-mail: info@veroniquevanveenendaal.nl
Tel: 06 - 41 80 60 16